Bu seçenek site üzerinde yaptiğiniz değişiklikleri resetler

Yenile

AKP'li vekilin polise hakaretleri VİDEO

Küfür son günlerde siyasilerin diline pek bir yapıştı... Osman Baydemir'den sonra AK Parti'li vekil Fevzi İşbaşaran da görevli polise hakaret ve küfür ederken görüntülendi. Bakın 'vekilimiz' kimlik soran polise neler diyor

Foto GaleriVideoyu izlemek için tıklayın

Çankaya'da trafik uygulaması yapan polislere tartışıp, daha sonra da aracının lstiklerinin polislerce kesilfiğini iddia eden AK Parti Elazığ Milletvekili Fevzi İşbaşaran'ın trafik çevirmesi esnasında görevli polislere ettiği küfür ve hakaretlerin görüntüsü yayınlandı.

Görüntülerde polislerin görevini yapmasını engelleyip küfürler ettiği görünen İşbaşaran olayla ilgili yaptığı açıklamada,  emniyetin içerisinde askerle hükümetin arasını açmak amaçlı bir çete olduğunu iddia etmişti.

ERDOĞAN'A DA GÖNDERİLDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili Fevzi İşbaşaran'ın kendisine kimlik soran polislere ağır hakarette bulunarak küfür ettiği ortaya çıktı. Cep telefonu ile görüntülenen tartışmada milletvekili İşbaran, kendisine kimlik soran polislere ''Sizi yakarım. S… git'' gibi küfürler ediyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da gönderildiği öğrenilen görüntülerde İşbaşaran, kendisinden kimlik isteyen amire, "Ben senin kimliğini göreyim. Terbiyesizlik etme. Çıkar kimliğini. Kimliği çıkar. Cevap verme. Ben senin polis olduğuna inanmıyorum. Koy ortaya kimliğini. Sizi yakarım. S… git'. diye hakaret ve küfürler ediyor.

 Polis ise yapılan hakaretlere daha fazla dayanamayarak "Milletvekili olsanız bile bize böyle hakaret edemezsiniz "diye tepki gösterirken İşbaşaran ise polislere öpücük atıyor.

İLÇE BAŞKANINA DA KÜFÜRLER ETMİŞTİ

Öte yandan Fevzi İşbaşaran 29 mart seçimlerinden önce başka bir küfür olayla daha gündeme gelmişti. Elazığ’ın Karakoçan İlçesi AK Parti İlçe Başkanı emekli imam Mehmet Emin Aşam, partisinin Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın kendisini ölümle tehdit ettiğini, küfür ettiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve istifa etmişti.

Aşam, avukatı aracılığıyla Milletvekili İşbaşaran’ın kendisini ölümle tehdit edip küfür ettiği telefon konuşmasını da basın mensuplarına dağıtmıştı. Kayıtlara göre İşbaşaran rüşvet aldığını iddia edip, istifasını istediği emekli imam olan İlçe Başkanı Aşam’a galiz küfürler ediyordu.

Haber 7

Benzer Haberler

1 Yorum

  1. Halis Hoca diyor ki:
    Bu durum sadece AKP ye mahsus bır durum değildir arakadaşlar... Toplum nezdınde prim yapan her oluşumun içine... Bir sürü ahlaksız şerefsiz namussuz ckarcı... menfaatperest adam çöreklenir.... Bu tür adamlar her devrin adamıdır....Ama başbakana yakışan bunları temizlemektir... Millet reyi AKP nın şahsi manevisine veriyor... Sorumluluk da Esasen Parti yönetimine ait millet ne bilsin bu tür hayırsız adamlar aday... AKP denınce bir İNSANA rey verdıklerını sanıyor... Sayın BASBAKAN temizle bunları..AYrıca bunlardan çok var bilesin...

Yorum Yaz

web analytics